Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ014 Κωνσταντέλιας, Dantas, A. Živković, και άλλα στατιστικά του ΠΑΟΚ μετά την...

014 Κωνσταντέλιας, Dantas, A. Živković, και άλλα στατιστικά του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα

Διάφορα στατιστικά του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα:

 • Ο σταθμισμένος με το χρόνο συμμετοχής μέσος όρος ηλικίας των παικτών του ΠΑΟΚ είναι 26.57 έτη. Με τον Αστέρα ήταν 26.89.
 • Η βασική 11άδα παικτών του ΠΑΟΚ (αυτή που ξεκίνησε με ΟΣΦΠ και Αστέρα αλλά με A. Živković αντί για El Kaddouri), που είναι η ίδια και από άποψη αριθμού συμμετοχών σε αυτήν και από άποψη συνολικού χρόνου συμμετοχής, δεν έχει ξεκινήσει σε ούτε 1 από τους 11 αγώνες του ΠΑΟΚ! Και, με τους τραυματισμούς των 2 ακραίων αμυντικών μας, δεν πρόκειται να τη δούμε τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη. Σε 2 ακόμα αγώνες ξεκίνησαν οι 10 από τους 11: στο Βικελίδης ξεκίνησε ο Thomas αντί του Oliveira και στην Κρήτη ο Vieirinha αντί του Τσαούση.
 • Υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ του 11ου σε χρόνο συμμετοχής Oliveira (48.0%, 529 λεπτά) από τον 12ο Biseswar (33.8%, 372 λεπτά).
 • Είναι παράξενο αλλά ο Κωνσταντέλιας έχει αγωνιστεί φέτος 2 λεπτά λιγότερα απ’ό,τι ο Κούτσιας (μόνο στον ΠΑΟΚ, εννοείται)!
 • Ingason και Kotarski δεν έχουν χάσει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Θεωρητικά ο δεύτερος αφού δεν αντικαταστάθηκε ως παίκτης (άλλο ως τερματοφύλακας) με τη Λαμία.
 • Εκτός από τους παραπάνω 2, και ο Dantas έχει ξεκινήσει βασικός και στους 11 αγώνες.
 • Εκτός από τους παραπάνω 3, και οι Narey-Kurtić εχουν αγωνιστεί και στους 11 αγώνες.
 • Εκτός από τους παραπάνω 5, και οι Τσαούσης-Schwab-Κωνσταντέλιας-Ž. Živković ήταν μέλη της αποστολής και στους 11 αγώνες.
 • Ο Schwab έχει μπει τις περισσότερες φορές αλλαγή (7). Ο Dantas έχει γίνει τις περισσότερες φορές αλλαγή (8). Αυτά τα στατιστικά λογικά σχετίζονται με το ότι οι 2 παίκτες έχουν καταλήξει να παίζουν στην ίδια θέση. ‘Ομως μόνο στους τελευταίους 2 αγώνες (με ΟΣΦΠ και Αστέρα) ο Schwab μπήκε στη θέση του Dantas!
 • Ο Κωνσταντέλιας, με την πρώτη άμεση συμμετοχή της ζωής του σε γκολ του ΠΑΟΚ, πέρασε με μιας πρώτος σε επιθετική αποτελεσματικότητα με 1 γκολ ή “εκτεταμένη ασσίστ” ανά 100 λεπτά συμμετοχής. Ακολουθούν ο Biseswar με 186 και ο Narey με 187.
 • Ο Κωνσταντέλιας πέρασε επίσης πρώτος με 1 γκολ του ΠΑΟΚ ανά 33.3 λεπτά συμμετοχής του. Ακολουθούν ο Biseswar με 53.2 και ο Oliveira με 58.8. Στον αντίποδα οι R. Soares, Quagliata, Κούτσιας, και Gordeziani με τους οποίους αγωνιζόμενους ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοράρει ούτε 1 γκολ.
 • Ο Narey εξακολουθεί να είναι παρών σε όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ (όπως, βέβαια, εξ ορισμού και οι Ingason-Kotarski). Στον αντίποδα, και εδώ πρόκειται για απρόσμενο στατιστικό, ο Dantas, απουσία του οποίου ο ΠΑΟΚ σκοράρει με τη μεγαλύτερη συχνότητα, 1 φορά ανά 55.0 λεπτά! Δεύτερος χειρότερος ο Douglas με 64.9 λεπτά.
 • Ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που όσο αγωνίστηκε δεν έχει δεχτεί γκολ ο ΠΑΟΚ είναι ο Gordeziani, που βέβαια έχει αγωνιστεί μόνο 75 λεπτά. Ακολουθούν οι Thomas με 1 γκολ των αντιπάλων ανά 300.1 λεπτά συμμετοχής του και ο Τσαούσης με 184.6. Στον αντίποδα οι Quagliata-Schwab-Sastre.
 • Απουσία του A. Živković ο ΠΑΟΚ δέχεται τα λιγότερα γκολ (1 ανά 342.1 λεπτά) ενώ πολύ μακριά ακολουθούν οι Schwab (145.9) Sastre (145.5). Δηλαδή η απουσία του A. Živković είναι μακράν η πιο ευεργετική για την άμυνα του ΠΑΟΚ! Σημειωτέον ότι και πέρυσι ο A. Živković ήταν ο 2ος χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ από αυτή την άποψη, πίσω μόνο από τον Varela. Και μου έρχεται στο μυαλό η ρήση ότι συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να είναι συμπτώσεις. Στον αντίποδα οι Narey και Kurtić απουσία των οποίων ο ΠΑΟΚ δέχεται 1 γκολ ανά 35.3 και 36.7 λεπτά, αντίστοιχα.
 • Επειδή διάφορα ΜΜΕ αλλά ακόμα και κάποιοι παράγοντες του ΠΑΟΚ πιπιλάνε ότι δήθεν παίζουν βασικοί στον ΠΑΟΚ “5 παίκτες κάτω των 22 ετών”, σημειώνω ότι μόνο 2 από αυτούς, ο Dantas και ο Κουλιεράκης, είναι όντως κάτω των 22.

Επικοινωνία: [email protected]

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments