Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ033 Περί διαιτητικής αδικίας κατά του ΠΑΟΚ (συνέχεια της συνέχειας) και κάλυψης...

033 Περί διαιτητικής αδικίας κατά του ΠΑΟΚ (συνέχεια της συνέχειας) και κάλυψης της NOVA

Μόλις στο προηγούμενο άρθρο (032) έγραφα για την απαράδεκτη κάλυψη της NOVA στη φάση που αμυντικός του ΟΣΦΠ κόβει μάλλον με το χέρι τη σέντρα του Sastre στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κανένα κοντινό πλάνο πίσω από το άουτ. Μπορεί και να μην ήταν πέναλτυ. Γιατί δεν μας το δείχνουν, έστω και εκ των υστέρων, να βεβαιωθούμε;

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει (που λέει ο λόγος) πάλι τα ίδια. Το όφφσάιντ του Sito στην ισοφάριση του Αστέρα αυτή τη φορά ήταν πεντακάθαρο λόγω της σύμπτωσης 10 παίκτες του ΠΑOK να είναι σχεδόν πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής ή έξω από αυτήν και να είναι ταυτόχρονα και οι 11 ορατοί στην παρακάτω φωτoγραφία:

Γιατί όμως να μη μας δείξουν ένα πλάνο από τα πλάγια που θα έκανε μπαμ, ακόμα και χωρίς τη γραμμή της μεγάλης περιοχής; Απάντησε η NOVA ότι ο VAR (Τζήλος) και ο AVAR (Καλαμπόκης) είχαν όλα τα πλάνα στη διάθεσή τους. Και λοιπόν; Είναι δικαιολογία αυτό για τη NOVA να μη δείξει (έστω εκ των υστέρων!) αυτά τα πλάνα και στους θεατές; Να δούμε τι πλάνα είχαν στη διάθεσή τους οι ξευτιλισμένοι στο VAR και δεν τα έλεγξαν;

Ασχέτως λοιπόν των λαθών των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Αστέρας ισοφάρισε με γκολ που ήταν διπλά άκυρο! Και όφφσάιντ και πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ του Κωστέα (#97) στον Ingason! Ο Κωστέας πήρε παραμάζωμα και τα 2 σέντερ-μπακ του ΠΑΟΚ. Τον Näsberg νόμιμα αλλά τον Ingason παράνομα, κατεβάζοντάς τον με το χέρι ενώ σηκωνόταν να πηδήξει για να κόψει τη σέντρα του Τασουλή:

Στο video μάλιστα φαίνεται πολύ καθαρά το πώς το άλμα του Ingason σταματάει πρόωρα λόγω του φάουλ του Κωστέα, κάτι που δεν είναι το ίδιο εμφανές σε μια φωτογραφία. Για όλα αυτά ο σχολιαστής της NOVA αρκέστηκε να μας πει πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν επιθετικό φάουλ! Το τι ζητάνε οι παίκτες μιας ομάδας μπορεί να είναι ενδεικτικό ότι συνέβη κάτι αλλά δεν αποτελεί απόδειξη. Πολλές φορές οι παίκτες ζητάνε κάτι λανθασμένα. Εκεί πρέπει ο σωστός σχολιαστής να πάρει θέση. Όχι όπως πριν 10-15 χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς, που υπό τον φόβο του ΟΣΦΠ η NOVA είχε θεσπίσει ως πολιτική να μην παίρνουν θέση οι σχολιαστές της ακόμα και σε προφανείς περιπτώσεις λέγοντας απλώς “βλέπετε και μόνοι σας τη φάση” ή κάτι τέτοιο!

Όπως δεν πήρε θέση ούτε και στο πιάσιμο του προσώπου του Rafa Soares από τον Παπασταθόπουλο!

Ντροπή στους διαιτητές που σφυρίζουν έτσι ακόμα και με VAR! Φανταστείτε αν δεν υπήρχε VAR τι θα γινόταν! Ντροπή και στη NOVA που καλύπτει έτσι τον ΠΑΟΚ! Φανταστείτε αν δεν ήταν ο ΠΑΟΚ η μόνη μεγάλη Ελληνική ομάδα που δεν την άφησε για να πάει στην COSMOTE TV (όχι ότι αυτή είναι καλύτερη) τι θα γινόταν!

Με όλα αυτά τα τραγελαφικά που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τι να γράψω για στατιστικά… Θα γράψω μόνο ότι ο Κωνσταντέλιας με το +1 στην Τρίπολη (έγινε αλλαγή με το σκορ στο 0-1) έφτασε στο 30-7 (+23) πιάνοντας έτσι στο +/- τον ΠΑΟΚ που είναι στο 42-19 (+23). Quagliata (-3), Κούτσιας (-2), και Kędziora (-2) έχουν αρνητικό +/-.

Επικοινωνία: paokstats at yahoo.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments