Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤCancellieri: “Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί”

Cancellieri: “Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και τη νίκη της ομάδας παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον αγώνα με την FC Porto, ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, Massimo Cancellieri.

«Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, οπότε η εικόνα του σημερινού αγώνα και η όμορφη ατμόσφαιρα δε νομίζω ότι είναι έκπληξη. Η βενζίνη που είχαμε στην 4η περίοδο ήταν από την ενέργεια ων παικτών σε συνδυασμό με τον κόσμο. Αυτό έπαιξε το ρόλο του για να δείτε αυτήν την εικόνα και να έρθει αυτό το αποτέλεσμα», σχολίασε ο αρχικά ο Ιταλός προπονητής και αναφέρθηκε στα πολλά και διαφορετικά σχήματα που χρησιμοποίησε στη διάρκεια του αγώνα… «Προσπάθησα να κάνω κάποιες αλλαγές, γρήγορα για να έχουμε ψηλά την ενέργεια και την ένταση. Προσπάθησα να αλλάξω πεντάδες, γιατί πιστεύω ότι σε κάποια σημεία στο παιχνίδι πρέπει να βγάλεις κάτι διαφορετικό για την ομάδα σου. Να κάνεις την ομάδα σου πιο ευέλικτη και τον αντίπαλο να σκεφτεί περισσότερο από ότι συνήθως. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, δίνει το 100% τώρα. Δε θα είναι όλη η σεζόν έτσι, σας το λέω σήμερα μετά από μια μεγάλη νίκη. Τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν, δουλεύουμε για να συμβεί όσο το δυνατόν λιγότερο. Είναι κάτι λογικό σε μια διαδικασία ομάδας που προσπαθεί να δουλέψει περισσότερο, εγώ προσπαθώ να γνωρίσω καλύτερα τους παίκτες μου και αυτοί εμένα καλύτερα. Πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για αυτό. Ήταν η πρώτη νίκη σήμερα, όχι μόνο της ομάδας, αλλά όλου του συλλόγου».

Για την νοοτροπία που έχει και αυτήν που θέλει να περάσει στην ομάδα…
«Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτόν τον τομέα. Τον Περσίδη τον αγαπάω, γιατί παλεύει κάθε στιγμή που είναι στο παρκέ. Στην άμυνα δε γίνεται να μην τα πηγαίνουμε καλά. Άλλαξα τον Kreuser μετά από ένα επιθετικό φάουλ και εκνευρίστηκε. Του είπα ότι τον έβγαλα για την άμυνα του, γιατί δεν ακολούθησε σωστά σε μία αλλαγή και δεχτήκαμε τρίποντο και όχι για το επιθετικό φάουλ. Ο Henderson σουτάρει πολλά… έρμπολ, αν τον άλλαζα κάθε φορά, δε θα έπαιζε καθόλου

Ο Massimo Cancellier, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο και την ενέργεια που θα χρειαστεί και σε αυτό το ματς η ομάδα… «Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να δουλέψουμε σε αυτές τις δύο μέρες διαφορετικά. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που θα δουλέψουμε και με λιγότερη ένταση στην προπόνηση. Η συμπεριφορά των παικτών θα πρέπει να είναι περισσότερο με το μυαλό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό, Αυτή είναι η δουλειά μας, είμαστε ακόμα φρέσκοι, δεν ξέρω πως θα απαντούσα αν η ερώτηση γινόταν τον Ιανουάριο».

Σχολιάζοντας την εξέλιξη της ομάδας, ο Ιταλός κόουτς είπε… «Είναι πολύ βασικό να παραμείνουμε ταπεινοί. Και πρέπει να παραμείνουμε όλοι μας ταπεινοί. Η εικόνα που είχε η ομάδα σε δύο δεκάλεπτα που πήρε διαφορά και δεν τελείωσε παιχνίδι, δείχνει ποιοι ακριβώς είμαστε. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει για να βελτιωθεί και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν είμαστε μία ομάδα που θα μιλάει για το πρωτάθλημα. Για αυτό και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί… »

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments