Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΝΕΑΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚΤο εντυπωσιακό στοπ του Κοτάρσκι – PAOK TV

Το εντυπωσιακό στοπ του Κοτάρσκι – PAOK TV

Η επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr ως PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου.

18.10.2024

Για να καταλάβουμε πόσο καλή ήταν η επέμβαση του Mr Fantastic αρκεί να δούμε την αντίδραση του Οσίμεν όταν τελείωσε η φάση. Ο επιθετικός της Γαλατασαράι δεν μπορούσε να καταλάβει πως αυτή η προσπάθεια δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με ένα εκπληκτικό στοπ στο 63ο λεπτό κράτησε το 1-0 για τον Δικέφαλο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τζέικομπς βρήκε τον Οσίμεν στο πρώτο δοκάρι, αυτός πλάσαρε εξ επαφής, αλλά ο Mr.Fantastic με καταπληκτικά αντανακλαστικά, έδρασε σωτήρια και κατέγραψε άλλη μία φανταστική επέμβαση.

Στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Απριλίου ο Κροάτης τερματοφύλακας συγκέντρωσε το 50% των ψήφων και πήρε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το βραβείο.

Ισοβαθμία στη δεύτερη θέση του βάθρου, με την απόκρουση πέναλτι του Κοτάρσκι στο Πανθεσσαλικό και το εντυπωσιακό τάκλιν του Κεντζιόρα στο ματς κόντρα στον Άρη να συγκεντρώνουν το υπόλοιπο 50% των ψήφων.

Θαυμάστε για μία ακόμα φορά την εντυπωσιακό στοπ του Κοτάρσκι κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

PAOK TV: Play Store / App Store

Youtube

Facebook

Twitter

Instagram

Viber Community

PAOK FC Official App:  Play StoreApp Store

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments