Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤCancellieri: «Μου αρέσει η ομάδα, πιστεύω στους παίκτες μου»

Cancellieri: «Μου αρέσει η ομάδα, πιστεύω στους παίκτες μου»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri, μετά το τέλος του αγώνα με την Szolnoki αναφερόμενος στις έντονες αντιδράσεις του και στο εάν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, τόνισε: «Δεν ήμουν ούτε ανήσυχος, ούτε εκνευρισμένος. Μου άρεσαν τα πάντα, αλλά η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα μου να καταλάβει ότι κάθε λεπτό η ομάδα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Η νοοτροπία νικητή έρχεται σε κάθε λεπτό και αυτό είναι που πρέπει να προσπαθήσουμε να περάσουμε στην ομάδα. Δεν ήμουν εκνευρισμένος στην 4η περίοδο, απλά δεν ήθελα κανείς να είναι χαλαρός επειδή είχαμε αυτήν την εξαιρετική τρίτη περίοδο. Δεν έχει σημασία αν κερδίζουμε με 20 πόντους ή αν χάνουμε 20 πόντους. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, είμαστε σε ένα σημείο της σεζόν που πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν είχα δυσφορία σε εκείνο το σημείο, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, πρέπει πάντα να προσπαθούμε περισσότερο».

Σχολιάζοντας την έλευση του Άλεξ Αντετοκούνμπο και την προσθήκη του στην ομάδα, ο Ιταλός προπονητής, είπε: «Θα ξεκινήσει τη διαδικασία από αύριο και θα είναι μία μεγάλη διαδικασία. Δεν έπαιζε τελευταία. Μιλήσαμε μαζί του, έχουμε ξεκάθαρες ιδέες, δεν θέλουμε να χαλάσουμε την χημεία της ομάδας. Θα πάρω όλο το χρόνο μου και θα πάρει όλο το χρόνο του. Μου αρέσει πολύ η ομάδα, πιστεύω στους παίκτες που έχω. Το ξέρει και πρώτα θα πρέπει να τους φτάσει. Θα είναι μια μακρά διαδικασία. Γι’ αυτό είναι εδώ, για να δουλέψει. Με τον Άλεξ, θέλουμε να πάρουμε ό,τι μπορεί να μας δώσει από την ενέργεια του».

Μιλώντας για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ, ο Massimo Cancellieri είπε… «Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε στις λίγες ημέρες που έχουμε στη διάθεσή μας. Ξέρουμε ότι μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είναι η ΑΕΚ που μπορεί να έχει βλέψεις αυτή την στιγμή για την πρώτη τετράδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι και να κάνουμε μεγάλο step up στην άμυνα όπως σήμερα στην τρίτη περίοδο. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί με την ΑΕΚ, πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά. Η προετοιμασία είναι κυρίως πνευματική. Θα πρέπει να σκεφτούμε και να παλέψουμε για να τους κάνουμε να έχουν μια κακή μέρα».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments