PAOK.gr

Τακιανός: “Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί στα play offs”

Τακιανός: “Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί στα play offs”

Ο κ. Φώτης Τακιανός είδε με ευχαρίστηση τους παίκτες του να πετυχαίνουν μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, με τον ΠΑΟΚ mateco να βρίσκεται και επίσημα στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου της Basket League. Έτσι, έκανε την αρχική του τοποθέτηση σχετικά με τον αγώνα στην Πάτρα, όπως επίσης αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τον Προμηθέα για τα play offs…

«Συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ γιατί καταφέραμε με την λήξη της κανονικής περιόδου, να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό μας δίνει πλεονέκτημα έδρας για τα play offs. Θέλω να πω πως αυτό είναι πολύ σπουδαίο και κάτι που ψάχναμε μέσα στην διαδικασία των αγώνων που δώσαμε. Κάναμε σπουδαίες και μεγάλες νίκες και τελικά τα καταφέραμε. Οπότε, οι παίκτες μας αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος. Κάνει μία τιτάνια προσπάθεια, έτσι ώστε να φέρει τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», σχολίασε αρχικά ο Φώτης Τακιανός και αναφερόμενος στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είπε… «Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω πως κυριαρχήσαμε έναντι ενός αντιπάλου, με ένα πολύ επικίνδυνο στυλ παιχνιδιού αλλά κυρίως μέσα από την αμυντική μας τακτική, δεν αφήσαμε να ξεδιπλωθούν παίκτες με ιδιαίτερη ικανότητα στο μακρινό σουτ. Παρόλα αυτά, υπήρξαν σημεία του παιχνιδιού που αυτό ήταν δύσκολο να το επιδιώξουμε, καθώς είχαμε και κενά διαστήματα. Άρα, νομίζω πως μέσα από την αμυντική μας τακτική και μέσα από επιθετικές συνεργασίες, η ομάδα μας τελείωσε το παιχνίδι με 25 ασίστ. Αυτό είναι ένα τεράστιο νούμερο και υποδηλώνει την διάθεση των παικτών μας για την μεταξύ τους συνεργασία.

Σχετικά με την επόμενη μέρα, Θα πρέπει να προετοιμαστούμε και να βελτιωθούμε, μέσα από τις μέρες ξεκούρασης που θα πάρουμε, γιατί καταλαβαίνουμε όλοι πως υπάρχει κόπωση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν συνέλθει ακόμα από τους τραυματισμούς αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά, με αποτέλεσμα να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στα play offs. Θα βάλουμε καινούρια πράγματα στην ομάδα, κάτι για το οποίο δεν υπήρχε η πολυτέλεια για να γίνει πράξη, από την αρχή της θητείας μου στον ΠΑΟΚ ως προπονητής. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πατρών, η σεζόν για εκείνους τελείωσε και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Μιλώντας για την σημασία που έχει το γεγονός πως δύο ομάδες από την περιφέρεια, έμειναν στην κατηγορία, σχολίασε: «Νομίζω πως αυτό είναι μονόδρομος. Το μπάσκετ πρέπει να βγει από τα μεγάλα αστικά κέντρα και να πάει σε ομάδες εκτός. Σχετικά με το παράδειγμα που αναφέρατε με την Λάρισα, θέλω να πω πως πέρυσι ξεκίνησε με πενήντα φιλάθλους και τελείωσε με πέντε χιλιάδες. Άρα αυτό δηλώνει πως υπάρχει δίψα και αγάπη, η οποία αγκαλιάζει τις ομάδες και αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο. Όλοι πρέπει να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι που η Basket League θα έχει ομάδες εκτός των αστικών κέντρων».

Τέλος, ο κόουτς Τακιανός αναφέρθηκε στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τον Προμηθέα Πατρών για τα play offs και το πλεονέκτημα έδρας… «Παίζουμε με τον Προμηθέα, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.Mία ομάδα που αγωνίζεται στο EuroCup και έχει υψηλή ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, που για αυτό ¨ματώσαμε¨ και προσπαθήσαμε ιδιαίτερα. Πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου, θα φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans
Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248
Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans
#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

Exit mobile version