Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ021 Η κατανομή του χρόνου συμμετοχής στους παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε...

021 Η κατανομή του χρόνου συμμετοχής στους παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε θέση

Στο προηγούμενο άρθρο αναφέρθηκα λεπτομερώς στην κατανομή του χρόνου στη θέση του αριστερού μπακ. Σε αυτό επεκτείνω την αναφορά σε όλες τις θέσεις, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι φέτος ο ΠΑΟΚ παίζει αποκλειστικά 4-2-3-1. Για τις θέσεις 6-8-10 (μέσοι) και τις θέσεις 7-11 (δεξί και αριστερό εξτρέμ) στις οποίες αφενός γίνονται εναλλαγές παικτών την ώρα του αγώνα που δεν είναι συνυφασμένες με χρονικά καταγεγραμμένα γεγονότα, αφετέρου η διάκρισή τους δεν είναι πάντα σαφής, η καταγραφή έγινε συνολικά. Οι υπολογισμοί έγιναν με ακρίβεια (precision) δευτερολέπτου. Τα παρακάτω νούμερα αφορούν στους 15 πρώτους αγώνες (Levski και πρώτος γύρος):

  • Εκτός από τους Kotarski και Ingason με τα “δικτατορικά” ποσοστά, κανένας δεν ξεπέρασε το 75% σε μία θέση. Ούτε βέβαια και ανεξαρτήτως θέσης, αφού ο 3ος σε συνολικό χρόνο συμμετοχής είναι ο Douglas με 74.1%.
  • Ο Narey έχει αγωνιστεί ως εξτρέμ ελάχιστα παραπάνω απ’ό,τι όλοι μαζί οι άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ πλην A. Živković. Όπως έχω ξαναγράψει, αν δεν πάρει μεταγραφή ο A. Živković, θα είναι ενδιαφέρον πώς θα χωρέσουν οι δυο τους και ο Κωνσταντέλιας ταυτόχρονα στην αρχική 11άδα. Μήπως με 3-4-3; Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στη Σερβία (και είδαμε τα χαΐρια τους με το Καμερούν).
  • Πολυθεσίτες ο Schwab, ο A. Živković, και ο Biseswar με παρουσία σε 3 από τις 8 θέσεις ο καθένας, ενώ Vieirinha, Sastre, El Kaddouri, και Narey έχουν αγωνιστεί σε 2.

Επικοινωνία: [email protected]

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments