Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ041 Ο Baba και οι κίτρινες κάρτες του

041 Ο Baba και οι κίτρινες κάρτες του

Μετά τον αγώνα στην Κροατία, ο Baba είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που έχει 2 κίτρινες κάρτες και κινδυνεύει να χάσει τον πρώτο αγώνα του επόμενου γύρου (εννοείται, αν έχουμε περάσει) αν δεχθεί κίτρινη στον επαναληπτικό της Τούμπας με τη Hajduk και φτάσει τις 3.

Το ενδιαφέρον είναι πως αν τη γλυτώσει, μετά δεν κινδυνεύει να χάσει τον δεύτερο αγώνα του επόμενου γύρου αν πάρει κίτρινη στον πρώτο! Και αυτό γιατί η UEFA, από τις κίτρινες που δεν έχουν φτάσει τους αριθμούς που χρειάζονται για να χάσει ένας παίκτης αγώνα (3, 5, 7, κλπ) αφαιρεί 1 κίτρινη για κάθε 2 γύρους πριν τους ομίλους! Οπότε, αν ο Baba αποφύγει την κίτρινη εναντίον της Hajduk στην Τούμπα, οι κίτρινές του από 2 θα γίνουν 1, κι έτσι, ακόμα κι αν πάρει κίτρινη στον επόμενο αγώνα, δεν θα φτάσει τις 3. Ακόμα δε κι αν δεχθεί από 1 κίτρινη στους 2 αγώνες του επόμενου γύρου και φτάσει τις 3, αυτές παραγράφονται και δεν μεταφέρονται στη φάση των ομίλων.

Επομένως το ζητούμενο για τον παίκτη είναι να μη δεχθεί κίτρινη στην Τούμπα με τη Hajduk. Και βέβαια, ακόμα και αν δεν το αποφύγει, υπάρχει ο περσινός βασικός μας αριστερός μπακ, ο Rafa Soares, που όσο κι αν υποθέσουμε ότι υπολείπεται του Baba σε άλλα θέματα (και γράφω “υποθέσουμε” γιατί στο Ισραήλ ο Baba άφησε κι αυτός στην πλάτη του μεγάλα κενά και μόνο από τύχη δεν το πληρώσαμε), έχει πολύ καλύτερη σέντρα από αυτόν.

Επικοινωνία: paokstats at yahoo.com

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments