Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΝΕΑΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚΑνακοίνωση για τα εισιτήρια του Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ

Οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας Vip ,VipA & σουιτών που επιθυμούν να κρατήσουν εισιτήριο για τον UEFA Conference League προημιτελικό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο Brugge, μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected] για προκράτηση εισιτήριου από την Τετάρτη (20.03) στις 09:00 ως και την Παρασκευή (22.03) στις 17:00.

19.03.2024

Η προκράτηση αφορά 1 εισιτήριο αγώνα ανά Vip/VipA εισιτήριο διαρκείας, το οποίο θα προορίζεται για προσωπική χρήση του κατόχου VIP/VIPA εισιτηρίου διαρκείας & θα απαγορεύεται ρήτα η μεταβίβαση του.

Κατά την αγορά του εισιτήριου ο Vip/VipA κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα υπογράφει υποχρεωτικά μια υπεύθυνη δήλωση ιδίας χρήσης στην οποία θα αναφέρεται ότι σε περίπτωση που κατά την είσοδο του στο γήπεδο διαπιστωθεί η μεταβίβαση του εισιτηρίου, τότε αυτόματα θα ακυρώνεται η ισχύς του Vip/VipA εισιτηρίου διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής περιόδου.

Λόγω του μικρού αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων & της αυξημένης ζήτησης, η προκράτηση δεν εξασφαλίζει την οριστική αγορά του εισιτηρίου.

Διευκρινίσεις

Από την ανωτέρω διαδικασία εξαιρούνται όσα Vip/VipA εισιτήρια διαρκείας εκδόθηκαν είτε δωρέαν είτε βάσει συμφωνητικών χορηγίας.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments