Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Χατζόπουλος: «Να πραγματοποιήσουμε μαζί όλα όσα ονειρευόμαστε»

Χατζόπουλος: «Να πραγματοποιήσουμε μαζί όλα όσα ονειρευόμαστε»

0
Χατζόπουλος: «Να πραγματοποιήσουμε μαζί όλα όσα ονειρευόμαστε»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας Φώτη Τακιανό και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πήρε…

«Καλωσορίζω τον κόουτς στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, για τρίτη φορά. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πραγματοποιήσει όσα ονειρευόμαστε και ονειρεύεται ο ίδιος. Να έχουμε υγεία και αυτό που θέλουμε ως διοίκηση και ως ομάδα, είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στην επιλογή του κόουτς, ο κ.Χατζόπουλος τόνισε: «Ο κόουτς Τακιανός νομίζω ότι τα διαπιστευτήριά του τα έχει δείξει από πέρσι, όταν και αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς. Έδειξε ένα έργο και όχι μόνο πέρσι, και στο παρελθόν είχε πάρει ομάδες από τη Β’΄ Εθνική και τις ανέβασε στην Α1. Αυτό νομίζω ότι δείχνει κάτι για τον κόοουτς Τακιανό και για την σκέψη μας, αλλά και για την επιλογή που κάναμε».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην ομάδα , ξεκαθάρισε… «Μανία έχετε να αλλάξετε την ομάδα… Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα. Ο κόουτς θα δει την ομάδα κι εμείς θα πάμε βλέποντας και κάνοντας. Είναι άδικο για τα παιδιά που παλεύουν μέσα στα ματς να μιλάμε για αλλαγές. Ειδικά παιδιά που είχαν διπλάσιες προτάσεις και έμειναν εδώ, χωρίς να έχει βγει προς τα έξω τίποτα. Να μην πω ότι είναι και ντροπή να κάνουμε αυτήν την κουβέντα».

Τέλος, αναφερόμενος στο timing της αλλαγής προπονητή, σημείωσε… «Έπρεπε να κάνω ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Έβλεπα ότι η ομάδα και με αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, δεν ήμασταν αυτό που ξεκινήσαμε. Για το λόγο αυτό, πήρα την απόφαση, μετά από συζήτηση και με τους συνεργάτες μου».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki