Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΝΕΑΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚΕπιστρέφουμε στο γήπεδο και το προστατεύουμε

Επιστρέφουμε στο γήπεδο και το προστατεύουμε

Οι πόρτες της Τούμπας επιτέλους ανοίγουν και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σε όλους τους αγώνες. Δεν θέλουμε να ξαναζήσει ποτέ η ομάδα μας την άχαρη μοναξιά στις δύσκολες μάχες που έρχονται σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα κρατήθηκε όρθια και δυνατή στο διάστημα των κλειστών γηπέδων και είναι ώρα να επωφεληθεί από το μεγάλο της ατού, την μοναδική ατμόσφαιρα της Τούμπας.

12.02.2024

Για να συμβεί αυτό πρέπει να είμαστε συνεργάτες. Ο νέος νόμος προβλέπει άμεσες τιμωρίες με κλείσιμο εκ νέου μέρους ή όλου του γηπέδου, ακόμη και για τη χρήση πυρσών στις κερκίδες.

Σας παρακαλούμε, βοηθήστε μας για να μη χρειαστεί να στερηθούμε ποτέ ξανά το βουητό της Τούμπας, αυτό που θέλουν όλοι οι αντίπαλοί μας να αποφύγουν.

Πάθος, φωνή, ψυχή είναι τα μοναδικά μέσα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε τους παίκτες στη μάχη που δίνουν για την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Απαγορεύεται η ρίψη πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων κι οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες. Σε περίπτωση έστω κι ενός περιστατικού, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Οι ποινές μάλιστα εφαρμόζονται στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, είτε εγχώριας, είτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό περιεχόμενο.

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 17:30 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Βάσει των νέων μέτρων κανείς φίλαθλος δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο, χωρίς να διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία και ο παραβάτης θα απομακρύνεται από το γήπεδο. Πλέον και τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ΜΟΝΟ με εισιτήριο στο όνομά τους.

Επίσης οι αρχές θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα και στους δύο για έξι μήνες, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε το γήπεδο μας και να φροντίσουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Όποιος υποτιμήσει το δικαίωμα των φιλάθλων μας να έχουν πρόσβαση στην Τούμπα, θα αντιμετωπιστεί ως προβοκάτορας.

Είναι ιερό χρέος όλων μας να μην κάνουμε δώρο στους αντιπάλους μας μια άδεια Τούμπα!

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments