Αρχική ΚΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Ο LEWIS ΘΥΜΑΤΑΙ Επιστρέψαμε!! Ούτε μάτς χαμένο !!

Επιστρέψαμε!! Ούτε μάτς χαμένο !!

0
Επιστρέψαμε!! Ούτε μάτς χαμένο !!

Το Σάββατο 20/8/2022 αρχίζει το πρωτάθλημα 2022-2023. Δειλά-δειλά από τις αρχές του Αυγούστου, ξανάρχισε να λειτουργεί το paok.gr σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στήριξης στην ομάδα μας.

Αποκλειστήκαμε νωρίς από την Ευρώπη, πιο νωρίς είχαμε χάσει στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ΠΑΟΚ χωρίς πίκρες δεν είναι ΠΑΟΚ. Οι πίκρες και οι απογοητεύσεις είναι που χαλυβδώνουν την αγάπη μας για την ομάδα, είναι τα στοιχεία που μας κάνουν να μην την ξεχνάμε ποτέ, αγάπη παντοτινή.

Το 1994, άρχισε να δημιουργείται μια παρέα, μέσω διαδικτύου, τότε σχεδόν ανύπαρκτο στην Ελλάδα, βασικά μέλη είτε φοιτητές σε πανεπιστήμια, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Και λίγοι “ψαγμένοι” στην Ελλάδα. Κοινός παρονομαστής η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ, τρόπος επικοινωνίας η “λίστα”. Ένα mailing list φτιαγμένο στο Πολυτεχνείο της Κρήτης. Τα χρόνια πέρασαν, με συμφωνίες, διαφωνίες, ρετσίνες, όπως σε κάθε ΠΑΟΚτσήδικο μικρόκοσμο και στις αρχές του 1997 αγοράσαμε το “όνομα”. Τότε “ανέβηκε” και το πρώτο paok.gr

Σχεδόν ταυτόχρονα, ίσως και λίγο πριν, ο Στέργιος πήρε το paok.com, ο Απόστολος το paok.de, πρέπει να είμαστε από τις πρώτες ελληνικές ομάδες με τόσο δυνατή παρουσία στο διαδίκτυο.

Πηγαίναμε στο γήπεδο με μπλοκάκι, στυλό και γράφαμε φάσεις και λεπτά, είχαμε και την Lioyda που είχε πρόσβαση σε ένα πρακτορείο και μας έστελνε φωτογραφίες. Ταυτόχρονα, προσπαθούσαμε να κάνουμε αναμεταδόσεις αγώνων, audio streaming που λένε τώρα, δεν υπήρχαν online ραδιόφωνα, αλλά εμείς είχαμε φίλους ΠΑΟΚτσήδες παντού, έξω απο την Ελλάδα.
Κάπως έπρεπε να ακούσουν τους αγώνες της ομάδας. Το βάρος του bandwidth είχαν επωμιστεί τα ελληνικά πανεπιστήμια με κάτι τεχνολογίες που πλέον τις συναντάς στα μουσεία πληροφορικής.

Το πρώτο μεγάλο “σουξέ” του paok.gr ήρθε με το γκόλ του Ζήση στο Χάιμπουρι, στο 87’. Οι μισοί της παρέας ήταν στην Αγγλία, οι άλλοι μισοί στον υπολογιστή τους και άκουγαν, δεν θα ξεχάσω πως περίμενα την Lioyda να μου στείλει τη φωτο με την ζειμπεκιά του Βρύζα, να ανεβάσω άρθρο και να κατέβω στον Λευκό Πύργο.

Κάποια στιγμή, δεν προφταίναμε, το κατεβάσαμε, ήρθαν τα “παιδιά” μας και έφτιαξαν το fcpaok.gr Δυνατό site, κατάφερε και συσπείρωσε πάρα πολύ κόσμο του ΠΑΟΚ, είχε αρχίσει και ευρέως η διάδοση του διαδικτύου, αλλά κάποιες διενέξεις κατέληξαν στο άδοξο κατέβασμα του.

Την ιστορία θα σας την αφηγηθούμε κάποια στιγμή ενδελλεχώς, αυτό που έχει σημασία είναι πως ξαναήρθε η εποχή που η ομάδα μας χρειάζεται. Μας χρειάζεται δίπλα της, χωρίς ιδιαίτερες γκρίνιες (ΠΑΟΚτσής χωρίς γκρίνια είναι αδύνατον) και εμείς θα είμαστε εδώ.

Ξεκινάμε “αναμεταδίδοντας” ειδήσεις του επίσημου ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ) όπως και ειδήσεις από επίσημα ΜΜΕ. Έχουμε κάνει μια σελίδα στο FB, λογαριασμούς σε Twitter, Instagram, LinkedIn.

Και πάμε ΔΥΝΑΤΑ! Επιστρέψαμε!! Ούτε μάτς χαμένο !!

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans/

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248/