Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΓεμάτο και το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco

Γεμάτο και το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco

Με ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και η τρίτη ημέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco. Από νωρίς το πρωί οι παίκτες της ομάδας, πέρασαν από ιατρικές (αιματολογικές και καρδιολογικές) εξετάσεις στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αλλά και από εργομετρικό έλεγχο στο Κέντρο Κινητικής και Αθλητικής Αξιολόγησης METRISIS.

Το απόγευμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco πάτησαν και πάλι στο παρκέ του PAOK Sports Arena για μία ακόμη προπόνηση, υπό την επίβλεψη του κόουτς Λυκογιάννη, που επέστρεψε από τη Γερμανία, όπου συμμετείχε στο ετήσιο workshop των προπονητών των ομάδων του Basketball Champions League. Στην προπόνηση συμμετείχαν για πρώτη φορά και οι Αμερικανοί Jalen Riley και Zaccheus Darko-Kelly, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Πέμπτης.

Σήμερα το βράδυ αναμένεται στ Θεσσαλονίκη ο Nate Renfro, ενώ το βράδυ του Σαββάτου φτάνει ο Tyler Polley και ολοκληρώνει τις αφίξεις των Αμερικανών παικτών της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα βρεθεί και το Σάββατο στο γήπεδο για προπόνηση, ενώ η επίσημη πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/8 στις 18:00.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments