Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Harrison: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη…»

Harrison: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη…»

0
Harrison: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη…»

Την ευκαιρία να αποδείξει ότι το παιχνίδι της Πορτογαλίας ήταν μία κακή παρένθεση, πιστεύει ο Andrew Harrison ότι θα είναι το αυριανό ματς με την Benfica. Ο Αμερικανός γκαρντ ανέλαβε σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας, αλλά και την δική του παρουσία και στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε… «Έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει τα παιχνίδια να τα αφήνεις πίσω, γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Θέλουμε να ετοιμαστούμε και να σκεφτούμε τον αγώνα με την Benfica. Συζητήσαμε πάντως όλοι μαζί σαν ομάδα και χθες αλλά και γενικότερα για την διαφορετική εικόνα που έχει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων. Θα πάρω ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για το πως αγωνίστηκα και σίγουρα είμαι ένας από αυτούς που πρέπει να βελτιώσει την εικόνα μου στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε πολλή ένταση, δυναμικό παιχνίδι με τους αντιπάλους, στο οποίο δε μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Πρέπει να δείξουμε ένταση και αντοχή στο παιχνίδι, ώστε αν θελήσει κάποιος να αλλάξει την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, να μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε».

Αναφερόμενος στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η Benfica, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε: «Σαφέστατα πρέπει να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και πολύ διαφορετικό από αυτό που κάναμε στην Πορτογαλία. Και σε εκείνο το ματς είχαμε διαφορετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο η ένταση και η αθλητικότητα που έδειξαν, μας δημιούργησε προβλήματα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με διαφορετικό τρόπο για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ούτως ή άλλως θα είναι διαφορετικό, γιατί θα είναι στην έδρα μας. Είτε χάνεις με δύο πόντους είτε με 22 είναι ήττα. Πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου όμως όταν υπάρχει τέτοια διαφορά και να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε η ίδια ομάδα με εκείνο το παιχνίδι».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το χαμηλό ποσοστό που έχει στα τελευταία παιχνίδια στα τρίποντα και εάν τον προβληματίζει κάτι τέτοιο, είπε… «Είναι κάτι που με προβληματίζει κι όταν μένω μόνος στο σπίτι το σκέφτομαι. Θα ήθελα να έχω καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα, αλλά είμαι ένας τύπος αθλητή που δε θα σταματήσει την προσπάθεια. Δεν θέλω να βάλω φρένο στον εαυτό μου κι όταν θα έχω το ελεύθερο σουτ, θα το πάρω».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki