Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΗ ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας με την εταιρία ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 ως επίσημος συνεργάτης.

Προφίλ εταιρίας

H ΑΛΚΩΝ PEST – CONTROL ιδρύθηκε στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ το 1999 με αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία και αφορούν, εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων-τρωκτικών και μικροβιακής απολύμανσης, σε χώρους όπου παράγονται – διακινούνται τρόφιμα, συναθροίζονται άνθρωποι και εναρμονίζονται πλήρως με τις απαιτήσεις του ΕΦΕΤ και του συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 22000.

Σήμερα η ΑΛΚΩΝ είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων στην Ελλάδα, με έδρα την Θεσσαλονίκη & Κατερίνη.

Παρέχουμε υπηρεσίες αποκλειστικά και μόνο με δικά μας συνεργεία στις παρακάτω περιοχές: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΔΥΤΙΚΗ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ & ΘΡΑΚΗ

Συνεργαζόμαστε μέχρι σήμερα με 20 Νοσοκομεία & Κλινικές της Β. Ελλάδας, τα περισσότερα μεγάλα ξενοδοχεία της Πιερίας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και περισσότερες από 500 επιχειρήσεις, προσφέροντας για μακροχρόνιο διάστημα υπηρεσίες pest control υψηλής ποιότητας.

Στόχος της ΑΛΚΩΝ & κύριο μέλημά είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησης με την ταυτόχρονη

προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία απασχολεί Γεωπόνους – τεχνικούς, με εξειδίκευση και εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών pest control.

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15 ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – 2310245200 & ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 53 – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – 2351046300

www.Pest-Control.gr – [email protected]

Έχουμε εκδώσει το ΒΙΒΛΙΟ <<ΖΗΜΙΩΓΟΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ>> , που σύντομα θα πάρει τη θέση του στα Τ.Ε.Ι & Α.Ε.Ι Γεωπονίας, μιας και αποτελεί το μοναδικό σύγγραμμα στην ΕΛΛΑΔΑ, με αντικείμενο τα τρωκτικά.

H εταιρεία διαθέτει 6 πιστοποιημένα συστήματα:

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 1801:2007, ISO 26000, ΕΝ 16636:2015 & COVID-19

Διαθέτουμε ασφάλεια αστικής ευθύνης, με υψηλές καλύψεις.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Pest-Control και συνεχώς εναρμονιζόμαστε με τις εξελίξεις με τη συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments