Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΗ BIOFRESCO επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η BIOFRESCO επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με την εταιρεία βιολογικών προϊόντων BIOFRESCO, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 ως επίσημος υποστηρικτής.

Προφίλ Εταιρίας

Η BIOFRESCO είναι μία Ελληνική εταιρεία βιολογικών προϊόντων, που ιδρύθηκε το 2002 στην Θεσσαλονίκη με κύριο αντικείμενο την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων. Δραστηριοποιείται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, 2.000τμ, με ξεχωριστό τμήμα παραγωγής και συσκευασίας, ενώ ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες ελέγχου που διασφαλίζουν την υψηλή & σταθερή ποιότητα των προϊόντων της.

Παράλληλα αντιπροσωπεύει κορυφαία brands βιολογικών προϊόντων του εξωτερικού όπως βρεφικές & παιδικές τροφές, ζυμαρικά κα. Επίσης, εμπορεύεται εγχώρια βιολογικά προϊόντα νωπών φρούτων και κηπευτικών, ξηρών καρπών κα.

Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης

Η εταιρεία πιστοποιείται από την ΒΙΟΕΛΛΑΣ Α.Ε. η οποία είναι εγκεκριμένος Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία που διέπει την παραγωγή και εμπορία βιολογικών προϊόντων (Κανονισμοί 834/2007/ΕΚ και 889/2008/ΕΚ), με κωδικό έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση GR-BIO-03.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.biofresco.gr

Βρείτε μας και στα social

https://www.facebook.com/biofresko/?fref=ts

https://www.instagram.com/biofresco2018/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments