Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΗ KRAFT PAINTS επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η KRAFT PAINTS επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την KRAFT Paints, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας για μία ακόμη χρονιά και θα συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ως «Επίσημος Χορηγός».

Με αυτόν τον τρόπο η KRAFT Paints αποδεικνύει πως τιμά τον αθλητισμό και ασπάζεται υψηλές αξίες, όπως το ευ αγωνίζεσθαι, ο δυναμισμός και η πίστη στον Άνθρωπο.

Η KRAFT Paints είναι μια ελληνική εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων, βερνικιών και κονιαμάτων, με έμφαση στην καινοτομία. Από το 2010 κάτω από το brand name BIOCLIMA ειδικεύεται και στα πιστοποιημένα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει κι ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, στη Κύπρο, στη Σόφια και στο Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001.

Με βλέμμα προς το μέλλον και στόχο την αειφόρο ανάπτυξη, η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την ανάπτυξη “πράσινων” προϊόντων. Η καινοτομία που δίνει αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε κάθε βήμα της εστιάζοντας σε βιώσιμες λύσεις και καινοτόμες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

Εμπνευστείτε από τις σελίδες της KRAFT Paints στο Instagram @kraftpaintsgreece & pinterest @KRAFTPaints ή βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο kraftpaints.com/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments