Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΗ NIAR κατασκευαστική, υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η NIAR κατασκευαστική, υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι η εταιρία NIAR κατασκευαστική, συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως υποστηρικτής για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Καλωσορίζουμε τη NIAR κατασκευαστική στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Προφίλ εταιρίας

Η εταιρία NIAR ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 από την οικογένεια ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ και ουσιαστικά είναι η συνέχεια μιας παραδοσιακά οικογενειακής επιχείρησης με ιστορία 100 και πλέον ετών, η οποία έχει τις ρίζες της στην πόλη της Κωνσταντινούπολης!

Ο κύριος τομέας της δραστηριότητας της είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός η κατασκευή και ολοκληρωμένη εγκατάσταση μηχανημάτων, μονάδων και γραμμών επεξεργασίας, παραγωγής και συσκευασίας όλων των Ξηρών καρπών, των Χαρουπιών, των Αγροτικών Προϊόντων, των Φρούτων, του Καφέ, των Προϊόντων Ζύμης, του Μελιού και της Βιομηχανίας Τροφίμων γενικότερα.

Μεγάλος μέρος των εξειδικευμένων εγκαταστάσεων της έχει επίσης ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και σε μονάδες της Βιομηχανίας Αλατιού & Snacks αλλά και στην Χημική Βιομηχανία, στην Φαρμακοβιομηχανία και σε Φαρμακαποθήκες.

Η NIAR ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ έχει την δυνατότητα να αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλες τις φάσεις επεξεργασίας, παραγωγής και συσκευασίας -ανεξαρτήτου προϊόντος- και ουσιαστικά προσφέρει τις καλύτερες λύσεις «με το κλειδί στο χέρι».

Να σημειωθεί ότι η εταιρία είναι η παλαιότερη και η πρωτοπόρος στον τομέα κατασκευής & εγκατάστασης των παραπάνω, καθώς είναι η πρώτη και η μοναδική που ασχολήθηκε με αυτόματα μηχανήματα, αυτοματισμούς και εφαρμοσμένες τεχνικές από την δεκαετία του ’60!

Είναι πιστοποιημένη με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τις αρχές της δεκαετίας του ‘00, καθώς εφαρμόζει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ενώ ο παραγόμενος εξοπλισμός διαθέτει πιστοποίηση CE και SASO.

Τέλος διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις με κάλυψη 2.500m² σε συνολικό χώρο 7.000m², με σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και εξειδικευμένο και με γνώσεις τεχνικό δυναμικό.

Η έδρα της βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου, και για περισσότερες πληροφορίες για την NIAR ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ μπορείτε να επισκεφθείτε το www.niarco.com

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments