Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Η Solvent Lighting επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η Solvent Lighting επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

0
Η Solvent Lighting επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με την εταιρία Solvent Lighting, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 ως επίσημος υποστηρικτής. Καλωσορίζουμε την Solvent Lighting στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Προφίλ εταιρίας

Η Solvent Lighting ιδρύθηκε το 1978 από τον Δημήτριο Παν. Στρικούδη, διανύοντας ανοδική πορεία το 2012 η σκυτάλη παραδίδεται στον Παναγιώτη Δημ. Στρικούδη και συνεχίζει έως και σήμερα το 2023 δυναμικά τη δράση της προσπαθώντας διηνεκώς να διατηρήσει την ποιότητα των αγαθών της σε υψηλά επίπεδα και να διαθέτει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα για να ικανοποιεί της ανάγκες του δικτύου πελατών της.

Σήμερα, 45 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα που μας δείχνει εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε εισέτι να έχουμε άριστες επαγγελματικές σχέσεις.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής φωτιστικών και ιστών φωτισμού για οδικά δίκτυα και αστικού τοπίου, πάρκων, πλατειών. Κατασκευάζουμε ιστούς, φανάρια και ειδικές κατασκευές παντός τύπου κατόπιν αιτήματος, μελέτης και σχεδιασμού.

Είμαστε κύριος προμηθευτής φωτιστικού εξοπλισμού σε πληθώρα Δημοσίων Έργων φωτισμού, Εθνικές Οδούς, Δημοτικό Φωτισμό, Πάρκα – Πλατείες, Αθλητικά Κέντρα & Δημόσια Κτήρια.

Εισάγουμε μεγάλη γκάμα φωτιστικών άριστης ποιότητας συνοδευόμενη από όλες τις πιστοποιήσεις καθώς και νέα πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμες λύσεις, όπως ηλιακά συστήματα φωτισμού και smart λύσεις για κάθε εφαρμογή.

Επιπλέον, η άρτια καταρτισμένη ομάδα στη βιοτεχνία μας λειτουργεί είτε για να κατασκευάσει τις ειδικές παραγγελίες, είτε για να μετατρέψει (κατόπιν αιτήματος) τους ήδη υπάρχοντες κωδικούς μας κατά το ζητούμενο των συνεργατών μας της κάθε περίπτωσης.

Προσπαθούμε αδιάλειπτα όλα αυτά τα χρόνια να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς καθώς και να επικοινωνούμε με τους συνεργάτες μας για οποιαδήποτε νέα ζήτηση ή οποιοδήποτε πρόβλημα χρειάζεται λύση.

Η ομάδα της Solvent Lighting πάντοτε λειτουργεί με γνώμονα τις ζητήσεις των συνεργατών της και εκτελεί το έργο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κάθε project συνοδευόμενο πάντα από τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Solvent σημαίνει φερεγγυότητα – ποιότητα & αξιοπιστία.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki