Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Με πάθος, αυτοπεποίθηση και τον κόσμο στο πλευρό του

Με πάθος, αυτοπεποίθηση και τον κόσμο στο πλευρό του

0
Με πάθος, αυτοπεποίθηση και τον κόσμο στο πλευρό του

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Άρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στις 19:15 για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δόθηκε έμφαση στην τακτική, ενώ συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του κόουτς Λυκογιάννη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Ο Άρης προέρχεται από μία μεγάλη νίκη στο γήπεδό του απέναντι στον Παναθηναϊκό και σαφέστατα έρχεται με λιγότερη πίεση από ότι έχουμε εμείς. Παίζουμε στο γήπεδό μας, προερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από την καλή εμφάνιση. Πρέπει να φέρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε και πνευματικά και ψυχολογικά έτοιμοι και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο PAOK Sports Arena και την συμπαράσταση του κόσμου, ο κόουτς Λυκογιάννης σχολίασε: «Πάντα ένα γεμάτο γήπεδο δίνει παραπάνω ώθηση στη γηπεδούχο ομάδα. Στο περσινό παιχνίδι για παράδειγμα, ο κόσμος μπήκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι και αυτός μας έδωσε απίστευτη ώθηση. Παρόλα αυτά οι παίκτες είναι αυτοί που θα καθορίσουν σε πολύ σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα, με το πάθος, την ωριμότητα, τις επιλογές και το σωστό τους διάβασμα. Και σε μία νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά όπως η δική μας, όσο περισσότερο κόσμο έχει στο γήπεδο, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα πάρουμε για να φτάσουμε στη νίκη».