Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Με τον κόσμο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

Με τον κόσμο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

0
Με τον κόσμο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 (15:45). Είναι το πρώτο από τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια της ομάδας μας, μέσα σε 48 ώρες και μάλιστα απέναντι στις μοναδικές αήττητες ομάδες σε Ελληνικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League αντίστοιχα!

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα ο Jalen Riley.

Ο κόουτς Λυκογιάννης μιλώντας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σαφέστατα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που είναι αήττητη στο Ελληνικό πρωτάθλημα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ενεργειακά, αλλά και πνευματικά. Θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση προκειμένου να είμαστε στο σωστό ρυθμό και όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco είπε: «Η παρουσία του κόσμου είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και μία όμορφη και δυνατή ατμόσφαιρα η οποία θα μας βοηθήσει. Θέλουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, δεν θέλουμε ακρότητες. Περιμένουμε μία όμορφη και δυνατή ατμόσφαιρα, σε φίλαθλα πλαίσια και ο κόσμος όπως έχει κάνει σε όλα τα παιχνίδια, να μας βοηθήσει και να δώσει ώθηση στα παιδιά».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki