Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤNate Renfro: «Ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Σας περιμένουμε την Κυριακή στο...

Nate Renfro: «Ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Σας περιμένουμε την Κυριακή στο γήπεδο…»

Ανακουφισμένος από τη διακοπή που του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί, προετοιμασμένος για τη δύσκολη συνέχεια και σίγουρος για το κίνητρο της ομάδας και την στήριξη του κόσμου δηλώνει ο Nate Renfro, καθώς πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco με την επανέναρξη της Basket League.

«Θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής», λέει χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (20/11, 15:45), αλλά δεν βγάζει από τη… συζήτηση τα προβλήματα της ομάδας. «Έχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν μετά από προβλήματα που είχαν με τραυματισμό. Ο Riley για παράδειγμα δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, έχασε αρκετές προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και θα είναι σημαντικό που θα επιστρέψει. Είναι σημαντική η απουσία του Darko, αλλά υπάρχουν παιδιά που μπορούν και θα κάνουν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν το κενό που αφήνει. Νομίζω όμως ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας και παίζοντας στο γήπεδό μας, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ξανά στο γήπεδο μας και σε μία όμορφη ατμόσφαιρα», τονίζει ο Renfro και εξηγεί γιατί θεωρεί τόσο σημαντική την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα… «Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και μία επιπρόσθετη ώθηση σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό περιμένω ότι θα γίνει και την Κυριακή και τους καλώ να έρθουν και να μας βοηθήσουν. Είμαστε μία νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βοηθά πολύ. Η ενέργεια που μας δίνουν μας θρέφει, μας βοηθά και μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε στη διάρκεια ενός αγώνα. Εκτιμώ το γεγονός ότι είναι δίπλα μας και θα είναι πραγματικά πολύ ωραίο να βλέπουμε περισσότερο κόσμο σε κάθε παιχνίδι».

Ο Nate Renfro περίμενε τη διακοπή, είχε ανάγκη από ξεκούραση και όπως λέει χαρακτηριστικά… «Η διακοπή ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Ξοδεύω πολλή ενέργεια, παίζω αρκετά λεπτά, ήμουν κουρασμένος και η διακοπή με βοήθησε να ξεκουραστώ πνευματικά και σωματικά. Νομίζω ότι βοήθησε όλη την ομάδα, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments