Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΝΕΑΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚΝέο μέλος του PAOK Family η Millionero

Νέο μέλος του PAOK Family η Millionero

Η Millionero είναι η πιο user-friendly πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, ιδανική για αρχάριους στον κόσμο των crypto coins, προσφέροντας στον χρήστη την δυνατότητα με εύκολα, απλά και γρήγορα βήματα να αγοράσει BitcoinsEthereum και άλλα κρυπτονομίσματα. Αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες των χρηστών, η Millionero δημιούργησε μία εύχρηστη πλατφόρμα, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να ασχοληθεί χωρίς προβλήματα με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Millionero δραστηριοποιείται κυρίως στις αγορές τις Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, έχοντας χιλιάδες χρήστες, δημιουργώντας μία κοινότητα που καθημερινά κάνει όγκο συναλλαγών πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια.

Το Millionero προσφέρει υπηρεσίες, όπως άμεση διαπραγμάτευση, διαπραγμάτευση με μόχλευση έως και 100x, δυνατότητα αντιγραφής συναλλαγών για χρήστες που θέλουν να αντιγράψουν τις συναλλαγές των κορυφαίων traders και ένα πρόγραμμα ανταμοιβής, όπου μοιράζει το 55% της αμοιβής συναλλαγών πίσω στους χρήστες.

Παράλληλα η Millionero παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές μεταξύ των χρηστών της.

Η Millionero αποφάσισε να επεκταθεί στην ελληνική αγορά, αναπτύσσοντας το δίκτυό της και στην χώρα μας κι επέλεξε τον ΠΑΟΚ για την πρώτη της κίνηση. Οι φίλοι του Δικεφάλου, που θα εγγραφούν στη Millionero μέσω αυτού του linκ, θα λάβουν μία εφ’ όρου ζωής έκπτωση 10% στην προμήθεια των συναλλαγών κι ένα μπόνους 100 δολαρίων, το οποίο θα ξεκλειδώσει μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό συναλλαγών.

The post Νέο μέλος του PAOK Family η Millionero appeared first on PAOKFC.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments