Αρχική ΝΕΑ ΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ Ο leader που κάθε παιδί θαυμάζει

Ο leader που κάθε παιδί θαυμάζει

0
Ο leader που κάθε παιδί θαυμάζει

Οι αθλητές του Σπιτιού των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πραγματοποίησαν ένα προσαρμοσμένο στα δεδομένα του Σπιτιού workshop με θέμα Leadership in sports.

Ο σκοπός δεν ήταν άλλος από την ενίσχυση του ομαδικού κλίματος (team building) μέσα από την συνεργασία που κλήθηκαν οι αθλητές να αναπτύξουν μέσω του workshop.

Στο σαλόνι του Σπιτιού στον 7ο όροφο τα 45 παιδιά που διαβιούν εκεί, η υπεύθυνη λειτουργίας του Σπιτιού Δώρα Καραολάνη, ο διευθυντής του PAOK Academy Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και η ψυχολόγος της Ακαδημίας Ειρήνη Ρέρα υποδέχτηκαν τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον team manager Χρήστο Καρυπίδη.

Συνομίλησαν με τα παιδιά για το πως είναι η ζωή μακριά από τις οικογένειές τους, για τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει κανείς για να ηγείται, ακόμα ακόμα και για την σημασία του να είσαι στον πάγκο, να στηρίζεις το σύνολο και να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσφέρεις όταν σου ζητηθεί.

Η συζήτηση αφορούσε φυσικά και στις δυσκολίες, τις «κακές μέρες» των αθλητών, τους τραυματισμούς και την διαχείρισή τους, το άγχος και πως αυτό καταπολεμάται. Με διάθεσή να μιλήσει για τα πάντα, για τις προσωπικές του εμπειρίες, τις μάχες που έδωσε, προφανώς και για την Εθνική Πορτογαλίας, ο Αντρέ πήρε τον ρόλο του «δασκάλου» και «ηγέτη», δίνοντας δίχως ίχνος υπερβολής μεγάλη χαρά στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ΠΑΟΚ. Με την αυξημένη ενσυναίσθηση που τον διακρίνει άλλωστε, δεν δίστασε να τονίσει ότι «είμαι πάντα εδώ». «Για ό,τι χρειαστείτε!». Πράγματι, ο ρόλος ενός εμβληματικού αρχηγού δεν μπορεί παρά να είναι ακριβώς αυτός.

The post Ο leader που κάθε παιδί θαυμάζει appeared first on PAOKFC.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki