Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΝΕΑΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚPAOK Connect: Η νέα B2B εφαρμογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

PAOK Connect: Η νέα B2B εφαρμογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Είναι οι άνθρωποι κι οι εταιρείες που βρίσκονται δίπλα στον ΠΑΟΚ. Οι συνεργάτες που στηρίζουν την κάθε προσπάθεια. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φροντίζει να τους έχει δίπλα της και τους προσφέρει μία νέα δυνατότητα επικοινωνίας.

23.09.2022

Το PAOK Connect είναι εδώ! Το mobile app της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί ένα σύγχρονο business εργαλείο Β2Β, που σχεδιάστηκε με στόχο να εξασφαλίσει νέες, εξατομικευμένες δυνατότητες προβολής, δικτύωσης και επικοινωνίας για τους επίσημους χορηγούς του Δικεφάλου.

Μοντέρνο design, λειτουργικότητα και «έξυπνο» interface που δίνει άνετη κι εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής, προσφέρουν σε κάθε συνεργάτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τη δυνατότητα:

  • Nα ενημερώνεται άμεσα για όλα τα σημαντικά εταιρικά νέα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
  • Nα επικοινωνεί εύκολα με τους υπόλοιπους συνεργάτες της ΠΑΕ για τη δημιουργία και τον συντονισμό νέων event μέσω του app, εξασφαλίζοντας άμεση επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων εταιριών.
  • Να διεξάγει ενέργειες με το κοινό όπως διοργάνωση poll, livechat κατά τη διάρκεια των αγώνων, κληρώσεις και διαγωνισμούς.
  • Να έχει πρόσβαση στα νέα του αγωνιστικού τμήματος παρακολουθώντας πρώτος όλες τις εξελίξεις.

Η συνεργασία με τη Bundeling

Το νέο app της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Bundeling, την κορυφαία ολλανδική εταιρεία σχεδίασης λογισμικού, επαγγελματικών mobile apps και εργαλείων ψηφιακής επικοινωνίας.

Ήδη περισσότεροι από 700 αθλητικοί σύλλογοι σε 17 χώρες έχουν εμπιστευθεί τις καινοτόμες υπηρεσίες της.Ο ΠΑΟΚ αποτελεί την πρώτη συνεργασία της Bundeling στην Ελλάδα.

Όπως σχολιάζει ο Gard Valckx, International Business Developer της Bundeling:

«Μπορούσαμε να διακρίνουμε τις μεγάλες φιλοδοξίες πίσω από την ανάπτυξη του επιχειρηματικού δικτύου του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ήδη θετικές προοπτικές για την πλατφόρμα PAOK Connect» .

Παράλληλα ο Deputy CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ.Ευάγγελος Χρυσοχόος ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πλάνο ανάπτυξης του Συλλόγου προχωράει κι αναπτύσεται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Προέδρου και τις ανάγκες του Συλλόγου. Η συνεργασία με τη Bundeling είναι μία κίνηση στρατηγικής σημασίας, η οποία βελτιώνει τον τρόπο διάδρασης και επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες της» .

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments