ΠΑΟΚ, το (γλυκόξινο) κερασάκι στην τούρτα της ζωής

0
960

Ο Elvetos είναι γέννημα-θρέμμα Σαλονικιός, παιδί του κέντρου της πόλης. Δεν είναι μπαγιάτης, αλλά περήφανος Πόντιος, με ελβετική μητρική πινελιά. Στην Ελβετία ζεί από τις αρχές τις δεκατίες του ’90.

Είναι συνειδητά ενταγμένος και ενεργός στην ελβετική κοινωνία, αλλά δηλώνει πως η πατρίδα της ψυχής του παραμένει στην (όπου κι αν πας, όπου κι αν πας εδώ θα μείνεις…) Σαλονίκη και την ΠΑΟΚάρα του.

Αποτελεί μέλος του βασικού πυρήνα των old school internet PAOK Fans από το 1995. Έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη με αδελφικά φίλους των internet PAOK Fans, του σύνδεσμου της Ελβετίας του οποίου υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος, αλλά και πολύ συχνά μόνος.

Δηλώνει ερωτευμένος με την γηπεδική ατμόσφαιρα της Τούμπας από την στιγμή που την πρωτογεύτηκε το μακρινό 80 στο παιχνίδι με τον Βάζελο και τον Λίτσα. Δεν κατέχει και ούτε τον νοιάζει η προπονητική, έμαθε στα (πολλά κα δύσκολα) άγονα χρόνια του ποδοσφαίρου των 90s να μην στεναχωρίεται με τις πίκρες και να χαίρεται υπέρμετρα με τις χάρες.

Θεωρεί και νιώθει τον ΠΑΟΚ ως το (γλυκόξινο) κερασάκι στην τούρτα της ζωής του.

Προηγούμενο άρθροFacts & Figures για το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος
Επόμενο άρθροΨηφίστε τον Fans’ Man of the Match
Elvetos
Ο elvetos είναι γέννημα-θρέμμα Σαλονικιός, παιδί του κέντρου της πόλης. Δεν είναι μπαγιάτης, αλλά περήφανος Πόντιος, με ελβετική μητρική πινελιά. Στην Ελβετία ζεί από τις αρχές τις δεκατίες του ’90. Είναι συνειδητά ενταγμένος και ενεργός στην ελβετική κοινωνία, αλλά δηλώνει πως η πατρίδα της ψυχής του παραμένει στην (όπου κι αν πας, όπου κι αν πας εδώ θα μείνεις...) Σαλονίκη και την ΠΑΟΚάρα του. Αποτελεί μέλος του βασικού πυρήνα των old school internet PAOK Fans από το 1995. Έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη με αδελφικά φίλους των internet PAOK Fans, του σύνδεσμου της Ελβετίας του οποίου υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος, αλλά και πολύ συχνά μόνος. Δηλώνει ερωτευμένος με την γηπεδική ατμόσφαιρα της Τούμπας από την στιγμή που την πρωτογεύτηκε το μακρινό 80 στο παιχνίδι με τον Βάζελο και τον Λίτσα. Δεν κατέχει και ούτε τον νοιάζει η προπονητική, έμαθε στα (πολλά κα δύσκολα) άγονα χρόνια του ποδοσφαίρου των 90s να μην στεναχωρίεται με τις πίκρες και να χαίρεται υπέρμετρα με τις χάρες. Θεωρεί και νιώθει τον ΠΑΟΚ το (γλυκόξινο) κερασάκι στην τούρτα της ζωής του. ι