Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Προετοιμασία για ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα

Προετοιμασία για ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα

0
Προετοιμασία για ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα

Στο γήπεδο μπήκαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, μετά το απαραίτητο ρεπό της Δευτέρας και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας, για το πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα που ακολουθεί.

Συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Basketball Champions League με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας και πολλές μετακινήσεις έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ mateco, ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή μία σειρά έξι αγώνων ως τα Χριστούγεννα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξεκίνημα αυτού του προγράμματος υπάρχουν τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια, τα πρώτα δύο εκ των οποίων σε διάστημα 48 ωρών!

Με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αμέσως μετά απέναντι στη Dinamo Sassari στην Ιταλία την Τρίτη και στο τέλος της εβδομάδας, την μεθεπόμενη Κυριακή στην Καρδίτσα με την τοπική ομάδα!

Μπορεί να ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και τα δύο είναι πάρα πολύ δύσκολα, σε διάστημα 48 ωρών και πάλι! Αρχικά με τον Ολυμπιακό, που αυτή την στιγμή είναι από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη και αμέσως μετά την ισχυρότερη ομάδα τoυ ομίλου στο BCL, Unicaja Malaga.

Η σειρά αυτών των έξι αυτών αγώνων κλείνει στη Γαλλία με τη Dijon, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και σημαντικό, με την ΑΕΚ στην Αθήνα (28/12).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων 6 αγώνων του ΠΑΟΚ mateco, μέχρι τα Χριστούγεννα είναι..

2211program

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki