Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΝΕΑΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚΠροπονητικό κέντρο στη Δράμα για το PAOK Academy

Προπονητικό κέντρο στη Δράμα για το PAOK Academy

H αγαστή συνεργασία του PAOK Academy με την ακαδημία ΠΑΜΑ-ΠΑΟΚ Αγίου Αθανασίου συμβάλλει στη δημιουργία ενός νέου προπονητικού κέντρου, αυτού της Δράμας.

23.12.2022

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ΠΑΟΚ Αγ. Αθανασίου και το προπονητικό team είχαν την  ευκαιρία να επισκεφτούν τα γραφεία του PAOK Academy, να συναντηθούν με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας μας, να συζητήσουν θέματα που αφορούν την οργάνωση και την μεθοδολογία των προπονήσεων και φυσικά, να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την λειτουργία του προπονητικού κέντρου στη Δράμα, από την αρχή του 2023.

Η λειτουργία των προπονητικών κέντρων ανά την επικράτεια είναι πολύ σημαντική για το PAOK Academy. Μέσα από την διαδικασία ενός camp σε μια συγκεκριμένη περιοχή υπό την επίβλεψη και οργάνωση της συνεργαζόμενης ομάδας του δικτύου Football Prints, στην προκειμένη υπό την επίβλεψη του ΠΑΟΚ Αγ. Αθανασίου, επιλέγονται συνολικά 20-40 παιδιά, που προπονούνται στο εκάστοτε προπονητικό κέντρο τέσσερις φορές το μήνα από τον προπονητή της συνεργαζόμενης ακαδημίας και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη ηλικία.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι τα παιδιά που επιλέγονται παραμένουν στο πρόγραμμα προπονήσεων για ένα χρόνο, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορούν να προστεθούν παιδιά κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments