Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Πρωτοχρονιά στο PAOK Sports Arena

Πρωτοχρονιά στο PAOK Sports Arena

0
Πρωτοχρονιά στο PAOK Sports Arena

Η πρώτη μέρα του νέου χρόνου μας βρήκε, όπου και η τελευταία της προηγούμενης χρονιάς. Στο PAOK Sports Arena για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, που ήταν όμως και η τελευταία προπόνηση της ομάδας επί Ελληνικού εδάφους, ενόψει του αγώνα με την Rytas Vilnius, που θα διεξαχθεί αυτή την Τρίτη (3/1 στις 19:30, με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 4 HD).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος μοίρασε πριν από την έναρξη της προπόνησης ευχές σε όλους για τη νέα χρονιά, ενώ ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης και ο Βασίλης Χρηστίδης είχαν την τιμητική τους, δεχόμενοι τις ευχές όλων για την ονομαστική του εορτή.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Εκτός προπόνησης και εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα του 2023 είναι οι τραυματίες Nate Renfro, Γιώργος Καμπερίδης και Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα αναχωρήσει το πρωί (09:20) της Δευτέρας για την Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να φτάσει στον τελικό προορισμό, στο Βίλνιους, λίγο μετά τις 19:00. Η αποστολή θα μεταβεί απευθείας στη Jeep Arena για την πρώτη προπόνηση επί Λιθουανικού εδάφους.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki