Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΣυνεχίζουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco & ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Συνεχίζουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco & ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

H KAE ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, που θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής Εκπαίδευσης, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Πρόκειται για μία συνεργασία που θα χαρακτηριστεί από κοινές εκπαιδευτικές ενέργειες, δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις.

Απώτερος στόχος αυτής της επωφελούς συνέργειας είναι η προώθηση εναλλακτικών μεθόδων εκπαίδευσης, καθώς και η βελτίωση του επιπέδου εργαστηριακής κατάρτισης των σπουδαστών στον τομέα Μέσων Ενημέρωσης & Αθλητισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων, με σκοπό να προσφέρονται από κοινού, ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Φιλοσοφία του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελεί η προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένων, στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε ποσοστό άνω του 90% οι απόφοιτοι της σχολής εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους, σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, εταιρείας δημοσκοπήσεων και ερευνών αγοράς, που πραγματοποιήθηκε.

Τέλος, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, επαγγελματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Εργασίας όπου μέσα από τη συμμετοχή στον θεσμό των Ημερών Καριέρας, οι σπουδαστές των συναφών προγραμμάτων και ειδικοτήτων, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από συνέντευξη και να επιλεγούν για να καλύψουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας που θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με τις ανάγκες της ΚΑΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • · Web: www.omiros.gr
  • · Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45 | 2311 256 610

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments