Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΤα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται αυτή την Τετάρτη (20/12 στις 19:30) την Galatasaray EKMAS, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει την 2η θέση του ομίλου, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα Play-Ins της διοργάνωσης. Ουσιαστικά η 2η θέση δίνει το δικαίωμα να ξεκινήσει η διαδικασία των Play-In με εντός έδρας αγώνα και εφόσον για την πρόκριση στους «16» του BCL (για την οποία απαιτούνται δύο νίκες) χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό να πραγματοποιηθεί και πάλι στο PAOK Sports Arena.

Πως όμως μπορεί να κρατήσει την 2η θέση ο ΠΑΟΚ mateco;

Τα πράγματα είναι απλά, καθώς σε περίπτωση νίκης επί της Galatasaray θα είναι 2ος.

Ο ΠΑΟΚ mateco θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και την 2η θέση, ακόμη και σε περίπτωση ήττας, αλλά μέχρι 10 πόντους (καθώς είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με 11 (88-77).

Ως δεύτερος του ομίλου G, ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει στα Play-Ins την Tofas Bursa, που θα είναι 3η στον όμιλο H, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ mateco θα είναι 3ος στον όμιλο εάν ηττηθεί από την Galatasaray με διαφορά 11 ή και περισσότερων πόντων και σε αυτή την περίπτωση θα αντιμετωπίσει στα Play-Ins με μειονέκτημα έδρας την 2η του ομίλου Η, δηλαδή την Murcia από την Ισπανία ή την Dertona από την Ιταλία. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν αυτή την στιγμή, αλλά οι Ισπανοί έχουν πιο δύσκολο έργο καθώς παίζουν στην Τουρκία με την Tofas, ενώ την ίδια ώρα η Dertona αντιμετωπίζει εκτός έδρας την την ουραγό του ομίλου Igokea. Η Murcia πάντως υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Dertona,

Τα πρώτα παιχνίδια των Play-In θα γίνουν 2 ή 3 Ιανουαρίου 2024: στη Θεσσαλονίκη (και με αντίπαλο την Tofas) εφόσον ο ΠΑΟΚ mateco είναι 2ος και εκτός έδρας (σε Ιταλία απέναντι στην Dertona ή στην Ισπανία με αντίπαλο την Murcia), εφόσον μείνει στην 3η θέση του ομίλου.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments