Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΤακιανός: «Κοιτάμε μόνο τη νίκη…»

Τακιανός: «Κοιτάμε μόνο τη νίκη…»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την 2η θέση του ομίλου και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας με δύο αποτελέσματα, για τον Φώτη Τακιανό όμως είναι μόνο ένα το αποτέλεσμα θα κυνηγήσει αύριο η ομάδα του. Αυτό είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, μιλώντας λίγο πριν από την έναρξη της ομάδας στο ξεκίνημα της προπόνησης που έγινε σήμερα στο PAOK Sports Arena.

Μιλώντας αρχικά για το αυριανό παιχνίδι και αναφερόμενος στο αποτέλεσμα που αναζητά ο ΠΑΟΚ, ο κόουτς Φώτης Τακιανός τόνισε: «Η πορεία μας, το όνομα της ομάδας στην οποία είμαστε και το ότι παίζουμε μέσα στο γήπεδο μας, μας υποχρεώνουν να κοιτάξουμε μόνο την περίπτωση της νίκης. Το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η Galatasaray έκανε τρεις προσθήκες υψηλότερου επιπέδου και ποιότητας από αυτούς που είχε. Αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία το παιχνίδι γιατί θα κριθεί η δεύτερη θέση του ομίλου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που διακυβεύονται μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η προετοιμασία μας είχε κάποιες δυσκολίες, αλλά θα ετοιμάσουμε ένα πλάνο με το οποίο θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να σταματήσουμε την παραγωγικότητα των πολύ ικανών παικτών του αντιπάλου, για να μπορέσουμε την απόδοσή μας, να κατακτήσουμε κάτι που ανοίξαμε βήμα-βήμα με την πορεία μας».

Συγκρίνοντας το αυριανό παιχνίδι με τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη, ο κ.Τακιανός είπε… «Δε μπορώ να πω ότι είναι οδηγός, ούτε όμως και ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Galatasaray όμως, δεν είναι η ίδια ομάδα. Έκανε πολύ ποιοτικές και έμπειρες προσθήκες, η ποιότητα της είναι μεγαλύτερη από ότι στον πρώτο γύρο. Βέβαια, έχει χάσει τον Martin, έναν επίσης πολύ καλό παίκτη, αλλά τη δεδομένη στιγμή, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η δυναμικότητα της Galatasaray. Σε πρώτη μοίρα, είναι το πως θα φανούμε εμείς. Θα πρέπει να εμπνευστούμε από το τι δίνει αυτό το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ, πάνω από όλα. Να πάρουμε δύναμη και να μπορέσουμε να είμαστε έτσι όπως πρέπει, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε Galatasaray, εμφανιστεί στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στην απόφαση για παραμονή του Justin Alston ως το τέλος της σεζόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco είπε: «Συζητήθηκε με τη διοίκηση και ήταν μία άμεση αντίδραση του προέδρου της ομάδας, σε αυτό που αποφασίσαμε, για να είμαστε πιο δυνατοί ανταγωνιστικά. Να σφραγίσουμε δηλαδή την παραμονή του Alston και με την επιστροφή του McNeace, η ομάδα να παρουσιαστεί, όχι άμεσα, πιο δυνατή. Ήταν μία απόφαση καθαρά της διοίκησης. Αυτού του είδους οι κινήσεις για τον ΠΑΟΚ, απαιτούν οικονομική θυσία η οποία έγινε και ευελπιστούμε ότι θα παρουσιαστούμε στη front line μας πιο δυνατοί. Θα έχουμε επτά παίκτες, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τους έξι πάλι, αλλά η όλη διαδικασία θα είναι προς όφελος μας. Για τον McNeace έχω την ενημέρωση ότι στην αρχή του νέου χρόνου θα είναι μαζί μας».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments