Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Το PORTO PALACE HOTEL THESSALONIKI επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Το PORTO PALACE HOTEL THESSALONIKI επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

0
Το PORTO PALACE HOTEL THESSALONIKI επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με το ξενοδοχείο PORTO PALACE HOTEL THESSALONIKI, που συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ως επίσημος υποστηρικτής.

Προφίλ PORTO PALACE

Το Porto Palace Hotel & Conference Center αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη. Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας ανάμεσα στα 175 δωμάτιά του, Comfort και Superior,   καθώς και τις πολυτελείς σουίτες του, Business, Executive, Presidential και Vice Presidential! Όλα τα δωμάτια προσφέρουν πλούσιες παροχές, γραφείο εργασίας και δωρεάν WiFi.

Στο Porto Palace Hotel Thessaloniki διοργανώνονται τα μεγαλύτερα επαγγελματικά events, τοπικά και διεθνή συνέδρια καθώς και κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσεις, επέτειοι κ.α.). Διαθέτει 5 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συναντήσεων και 5 μεγάλες συνεδριακές. Το Porto Palace Hotel Thessaloniki είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας έως και 2.500 ατόμων. Η ιστορική Grand Pietra Hall αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αίθουσα της Βόρειας Ελλάδας!

Το Porto Palace Hotel Thessaloniki είναι λάτρης της υψηλής γαστρονομίας. Σερβίρει το καλύτερο ελληνικό πρωινό της Θεσσαλονίκης και τα menu του αποτελούν εμπειρία που πρέπει να γευτείτε! Γνωρίστε τα στο P-Bar και το Zaytinya Restaurant.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.portopalace.gr