Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τσιακμάς: «Από την άμυνα να φτάσουμε στη νίκη…»

Τσιακμάς: «Από την άμυνα να φτάσουμε στη νίκη…»

0
Τσιακμάς: «Από την άμυνα να φτάσουμε στη νίκη…»

Στη σημασία που θα έχει η άμυνα στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ mateco να φτάσει στη νίκη, αναφέρθηκε ο Νίκος Τσιακμάς, ο οποίος μιλώντας σήμερα για τον αγώνα με την Tofas, τόνισε την ανάγκη παρουσίας των φιλάθλων της ομάδας και δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του Jamuni McNeace.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Τσιακμάς…

Για τον αγώνα με την Tofas…

«Η Tofas είναι μία ομάδα που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε αρκετές θέσεις. Είναι κάτι νέο για μας, αλλά παρά το μικρό διάστημα που έχουμε για προπόνηση, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Στόχος είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό, να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και μέσα από την άμυνα να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη, με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο και περιμένουμε».

Για την επιστροφή του Jamuni McNeace…

«Σίγουρα, κανένας δεν περισσεύει στην ομάδα. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε χαρούμενοι που ο Jamuni επέστρεψε και είναι μαζί μας. Χαιρόμαστε που τον βλέπουμε υγιή, γιατί είναι μια επιπλέον σημαντική βοήθεια για εμάς. Θεωρώ ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια μαζί με αυτόν».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έκανε Πρωτοχρονιά στο γήπεδο…

«Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, το έχουμε συνηθίσει, όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο, συνηθίζεις να κάνεις Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και να είσαι περισσότερο με τους συμπαίκτες σου, παρά με την ομάδα σου. Είναι, όμως, κάτι που αγαπάμε, μας αρέσει που βρισκόμαστε εδώ και δεν κρύβουμε την ανυπομονησία μας για αύριο».

Για την ετοιμότητα της ομάδας..

«Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Το πρόγραμμα ήταν όπως έπρεπε. Σίγουρα είναι λίγες οι μέρες ξεκούρασης, ωστόσο το ξέραμε αυτό. Κι άλλες ομάδες έχουν το παρόμοιο πρόγραμμα με εμάς και πολλές φορές πιο δύσκολο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Κάνουμε προπόνηση, θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki