Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Θοδωρής Σκουλαριώτης

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Θοδωρής Σκουλαριώτης

0
Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Θοδωρής Σκουλαριώτης

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ, υπέγραψε ο 18χρονος γκαρντ Θοδωρής Σκουλαριώτης, ο οποίος θα συμμετέχει στην προετοιμασία και σε όλες τις εκδηλώσεις της πρώτης ομάδας, έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία του στα τμήματα υποδομής, από όπου και προέρχεται.

Ο Θοδωρής Σκουλαριώτης γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2005 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1μ.88 και είναι γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ιωνικό Διαβατών, αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη, επέστρεψε στην ομάδα των Διαβατών και το καλοκαίρι του 2022 ήρθε στον ΠΑΟΚ, ως μέλος της εφηβικής ομάδας.

Έχει αγωνιστεί επίσης στις Εθνικές ομάδες παμπαίδων και παίδων.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν συμμετείχε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, αλλά και σε πολλές προπονήσεις στη διάρκεια της χρονιάς. Από σήμερα είναι και επίσημα μέλος της πρώτης ομάδας!

Με αφορμή την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ mateco, ο Θοδωρής Σκουλαριώτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα, που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια και μέσα από σκληρή και καθημερινή δουλειά, ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και στο δύσκολο έργο που έχω μπροστά μου».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki