Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

0
Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, μέλος του Ομίλου ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ, που συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, ως επίσημος υποστηρικτής.

Προφίλ Ομίλου ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981.

Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 72 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, με πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέψεις ετησίως. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης δύο Γενικές Κλινικές και δύο Διατροφολογικά Κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα Δερματολογικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρεία.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει αναπτύξει συνολικά 17 Διαγνωστικά Κέντρα, τα οποία μαζί με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης παρέχουν ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, με καινοτόμα εργαλεία και με σταθερή προσήλωση στην πρόληψη και προαγωγή Υγείας.

Η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, έχει κατορθώσει με συστηματική προσπάθεια και με την υποστήριξη του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, να συνδυάσει την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας από εξειδικευμένο και φιλικό ανθρώπινο δυναμικό μέσα σε ένα καλαίσθητο, σύγχρονο και φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον, πάντα με γνώμονα της ανάγκες του ασθενούς.