Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Google search engine
ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΜΠΑΣΚΕΤΝεραντζάκης: «Η στήριξη του κόσμου μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Νεραντζάκης: «Η στήριξη του κόσμου μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Μετά την νίκη επί της Καρδίτσας Ιαπωνική, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Στάθης Νεραντζάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη του στον σημερινό αγώνα και αναφέρθηκε στην επιρροή του Kevin Porter Jr στην ομάδα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού για 40 λεπτά. Οι παίκτες ήταν αποφασιστικοί σε όλες τις κατοχές κάτι που είχαμε ζητήσει εξαρχής, να παίζουμε δηλαδή κάθε κατοχή σαν να είναι τελευταία άμυνα ή επίθεση. Το χαρακτηριστικό σε αυτό, το οποίο είπα και στα παιδιά, είναι ο αριθμός των rebound που μαζέψαμε (52 rebound 36 αμυντικά- 16 επιθετικά). Ήταν το πιο μεγάλο χαρακτηριστικό που ¨πρόδωσε¨ την διάθεση της ομάδας να παλέψει σε κάθε κατοχή. Όσον αφορά το έξω αγωνιστικό κομμάτι, μετά από πολύ καιρό καταφέραμε να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Δώσαμε χαρά και τους ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας. Η στήριξη τους μας έδωσε την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθηση που είχαμε σήμερα. Υποσχόμαστε ότι θα κρατήσουμε την ίδια διάθεση μέχρι το τέλος της σεζόν και αναγνωρίζουμε ότι φέτος τους έχουμε δώσει πολλές πίκρες».

Σχετικά με την επιρροή του Kevin Porter Jr δήλωσε: «Το εντυπωσιακά θετικό στην παρουσία του στην ομάδα είναι η κοινωνικότητα του. Είναι μονίμως χαμογελαστός εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα αυτό είναι ένα στοιχείο που δίνει παραπάνω ώθηση ανάμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε. Πέρα από την καλή απόδοση και ποιότητά του, βοηθάει και η ενέργεια που έχει έτσι ώστε να υπάρχει το σημερινό αποτέλεσμα το οποίο είναι αυτό που επιδιώκουμε».

Όσον αφορά την συμμετοχή του Porter για σχεδόν 40 λεπτά, είπε: «Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει την ποιότητά του, είναι το γεγονός πως δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής και η ομάδα. Είναι ένας κυριαρχικός παίκτης και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ό,τι του ζητάμε θα το κάνει στο μέγιστο βαθμό. Η ποιότητά του, προδιαθέτει να είναι στο παρκέ σχεδόν 40 λεπτά. Όσο είναι φρέσκος και με την ίδια ενέργεια θα είναι μέσα».

  

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Καρδίτσας Ιαπωνική Νίκος Παπανικολόπουλος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη. Το γήπεδο είχε όμορφη ατμόσφαιρα με τον κόσμο, ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη. Η διαφορά στα rebound ήταν χαοτική και σίγουρα δεν βοήθησαν τα προβλήματα που έχουμε, ο τραυματισμός του White και το πέμπτο φάουλ του Χρηστίδη. Ο Porter έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα. Βλέπω μεγάλη διαφορά διάθεσης σε σχέση με το παιχνίδι που ήμασταν αντιμέτωποι στην Καρδίτσα. Εμείς θα επιστρέψουμε στην έδρα μας για τα δύο τελευταία παιχνίδια, για να διεκδικήσουμε νίκες».

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments