Αρχική ΝΕΑ ΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ και Stoiximan μαζί ως το 2025

ΠΑΟΚ και Stoiximan μαζί ως το 2025

0
ΠΑΟΚ και Stoiximan μαζί ως το 2025

Μία κοινή κι άκρως επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε το 2017, συνεχίζεται μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ακόμα τρία χρόνια. ΠΑΟΚ και Stoiximan ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

04.11.2022

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα βρίσκεται στο κεντρικό μέρος της φανέλας του Δικεφάλου.

Οι δύο εταιρείες φυσικά δεν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μόνο εντός γηπέδου, αλλά θα αναπτύξουν και το έργο τους στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσα από διάφορα προγράμματα και δράσεις, με στόχο να προσφέρουν χαμόγελα και ουσιαστική βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Stoiximan εντάχθηκε στην οικογένεια του Δικεφάλου το καλοκαίρι του 2017, σε μία συνεργασία που θα ανανεωθεί για δεύτερη φορά, με ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η επίσημη παρουσία της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (07.11) στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας με μία συνέντευξη Τύπου, που θα παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω PAOK TV.

Το «παρών» από πλευράς ΠΑΟΚ θα δώσουν ο Αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο Deputy CEO Commerce & Marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ευάγγελος Χρυσοχόος, ενώ από πλευράς Stoiximan θα μιλήσει ο Vice President της εταιρείας, Πάνος Κωνσταντόπουλος.