Αρχική ΝΕΑ ΝΕΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ Στο Isokinetic Conference o ΠΑΟΚ 

Στο Isokinetic Conference o ΠΑΟΚ 

0
Στο Isokinetic Conference o ΠΑΟΚ 

Στο κέντρο της παγκόσμιας αθλητικής ιατρικής κοινότητας βρέθηκε ο γιατρός του PAOK Academy και του ΠΑΟΚ Β Αργύρης Καραβέλης, ο οποίος συμμετείχε στο Isokinetic Conference Football Medicine, που διεξήχθη στη Μαδρίτη από τις 25 έως τις 27 Μαΐου, με οικοδέσποινα την Ατλέτικο Μαδρίτης.

07.06.2024

Στο συνέδριο που αποτελεί θεσμό, καθώς διοργανώνεται ετησίως για περισσότερα από 30 χρόνια, ανταλλάσσονται γνώσεις κι εμπειρίες, βελτιστοποιούνται πρακτικές και μέθοδοι, διεξάγονται συζητήσεις ανάμεσα στους κορυφαίους της ιατρικής επιστήμης και του αθλητισμού.

Στο Metropolitano Stadium της Ατλέτικο Μαδρίτης, λοιπόν, έλαβε χώρα το φετινό συνέδριο, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην θεραπεία των τραυματισμών στο ποδόσφαιρο, στην αποκατάσταση των αθλητών και την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Γιατροί, ορθοπεδικοί, φυσιοθεραπευτές, χειροπράκτες, προπονητές φυσικής κατάστασης και φοιτητές αθλητικών επιστημών ήταν παρόντες, ανάμεσα στους οποίους στελέχη κορυφαίων κλαμπ, ακαδημιών, όπως και σπουδαίοι καθηγητές πανεπιστημιακών ιατρικών σχολών.

Ακολουθήστε τους Internet PAOK Fans στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/InternetPAOKFans

Twitter: https://twitter.com/www_paok_gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/internet-paok-fans-601b24248

Instagram: https://www.instagram.com/internetpaokfans

#paok #paokfans #παοκ #thessaloniki